Most kiemelt kedvezménnyel válthat környezetbarát, 100%-ban elektromos autóra! A Peugeot fejlett technológiát kínáló elektromos modelljei minden igényt kielégítő választékban állnak rendelkezésre, legyen szó mozgékony városi kisautóról, kompakt szabadidőautóról, családi egyterűről vagy kisteherautóról. Lépjen be az elektromos autózás világába az innovatív és lenyűgöző formatervű Peugeot modellek segítségével!

KÍNÁLATUNK

Fedezze fel modelljeinket

Új e-208 elektromos városi autó

Most akciós, 1.99% THM finanszírozással

A városi autó újragondolva; elektromos meghajtással és lélegzetelállító megjelenéssel itt az Év Autója 2020 díj nyertesének elektromos változata!  A 3D i-Cockpit®  vezetőhelyi, az innovatív elektromos hajtás, és a kimagasló hatótáv új távlatokat nyit. 

BEMUTATÓTEREM

Új e-2008 elektromos SUV

Most akciós, 1.99% THM finanszírozással

A Peugeot új elektromos SUV-ja  az erőt és a sportosságot sugalló külső megjelenéssel hódit, mely impozáns belső helykínálattal és praktikummal párosul. A 100 kW-os gyorstöltésnek és a hőszivattyús fűtésnek köszönhetően a hosszú utakon is ideális társ.

BEMUTATÓTEREM

Új e-Traveller elektromos kisbusz
  
Akár 2.500.000 Ft állami támogatással*

A modern, elegáns vonalvezetésű, új, 100%-ban elektromos PEUGEOT e-Traveller praktikus 5-9 személyes kialakításával kétféle akkumulátorával ideális családi és professzionális felhasználásra is.

BEMUTATÓTEREM

Új e-Rifter elektromos családi autó

Akár 2.500.000 Ft állami támogatással*

Az új PEUGEOT e-Rifter egy vérbeli családi autó, amit tágas, modern utastérnek és erőteljes kiállásának köszönhet. A modellt nagycsaládos állami támogatással is kérheti.

Hamarosan elérhető.

Peugeot e-Expert
 
A haszonjárművek új generációja

Az elektromos e-Expert újraértelmezi a városi haszonjárművek fogalmát, miközben vállalkozása minden igényének megfelel. Kétféle akkumulátorral és többféle mérettel is rendelhető. 

Előnyök

ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNY

A csendes meghajtásnak és a csökkentett vibrációnak köszönhetően egy újfajta élményben lesz része. Ráadásul az elektromos autók azonnali gázreakciója és a folyamatos gyorsítása  mindenkinek mosolyt csal az arcára. 

A Peugeot elektromos autói zérő CO2 kibocsátást és akár 340 km-es hatótávot (WLTP) biztosítanak.

MEGTAKARÍTÁS

Az autó teljes ára nem csupán a vételárból, hanem az üzemanyag (áram, benzin vagy dízel), a biztosítás és a karbantartások költségéből áll össze. A Peugeot elektromos autói átlagos használat mellett 40%-kal kisebb üzemanyag költséggel és 30%-kal alacsonyabb karbantartási  díjakkal számolhat. 

Továbbá az autó megvásárlását az állam is támogatja.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Az elektromos autózás több szempontból is megkönnyíti az életét; Gyors és magától értetődő feltöltés és többféle töltési megoldás is elérhető.

A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot alkalmazás segítségével.

ADÓKEDVEZMÉNY

Az elektromos autók után nem kell regisztrációs adót, átírási illetéket és gépjárműadót fizetni.
Nem kell cégautó adót fizetni, illetve lízingszerződéssel vásárolt e-autó után az ÁFA visszaigényelhető.

INGYENES PARKOLÁS

A legtöbb hazai nagyvárosban jelenleg ingyenes a parkolás, amennyiben az autó zöld rendsámmal rendelkezik.

ZÖLD RENDSZÁM

A zöld rendszámmal ellátott autóval mentesülhetünk bizonyos védett övezetek behajtási díja alól.

TECHNOLÓGIA

ELEKTROMOS MOTOR

ELEKTROMOS MOTOR

 
A 100 kW (136 LE) teljesítményű motor, a rögtön rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően azonnali gyorsulást, valamint dinamikus és csendes vezetési élményt nyújt.

NAGY KAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOR

 
A PEUGEOT új elektromos platformja egy nagy kapacitású (50 kWh) akkumulátorral van felszerelve, melyet úgy helyeztek el, hogy se az utastéri helykínálat, se a csomagtartó mérete ne szenvedjen csorbát.
Teljesen feltöltött akkumulátorral a WLTP szabvány szerint 320-340 km-t lehet megtenni úgy, hogy közben egyáltalán nincs CO2-kibocsátása.
Az akkumulátorra 8 év vagy 160 000 km garancia van, 70% töltőkapacitás erejéig.

TÖLTÉS

Hogyan tudja tölteni elektromos autóját?

A Peugeot elektromos autóihoz számos töltési opció rendelkezésre áll az otthoni megoldásoktól a nyilvános töltőoszlopokig. Mindegyiket könnyen, egyszerűen és magától értetődően  tudja majd használni.

OTTHON VAGY AZ IRODÁBAN

Praktikus, környezetbarát megoldás a mindennapokban. Többféle töltési megoldás is létezik:

  • Használhatja a hagyományos konnektort (3,3 kW, 8A) 
  • Választhatja a megerősített Green'up® aljzatot (3,3 kW 14A), amely rövidebb töltési időt kínál.
  • Vagy vásárolhat egy fali töltőt is (Wallboxi) (6,6 kW 32A), így az autó teljes feltöltése csupűn 8 órát igényel, amely a megfelelő kábellel 5 órára csökkenthető.

 

NYILVÁNOS TÖLTŐOSZLOPOK

A hagyományos benzinkutak mintájára, az elektromos autókhoz is elérhető  egy folyamatosan bővülő töltőhálózat. Már ma is több, mint 225 000 töltőpont érhető el Európában.

A töltés gyorsításához válassza az autóinkkal kompatibilis gyorstöltő pontokat. 

A nyilvános gyorstöltőkről akár 30 perc alatt feltöltheti az akkumulátorokat 80%-os szintre.

További kérdések az elektromos autózásról

Az elektromos autók hatékonyabbak, mint a belső égésűek?

Igen, az elektromos meghajtás hatásfoka sokkal magasabb. Ugyanazt a sebességet tudják elérni, mint hagyományos társaik, miközben egy új kényelmi szintet képviselnek az alacsonyabb zaj és a kisebb vibrációnak köszönhetően.  Ráadásul a fékezés közben felszabaduló energiát is felhasználja a rendszer.

Az elektromos autók drágábbak, mint a hagyományos autók?

A vásárlás pillanatában igen, azonban az autó ára a teljes életciklusa alatt felmerülő költségek összességét jelenti; ebbe beletartozik az üzemanyag, a biztosítás és a karbantartás díjai is. Ha így vizsgáljuk, akkor az elektromos autó gazdaságosabb, mint egy benzin vagy dízelautó.

Egy elektromos autó átlagosan 40%-ot takarít meg a fogyasztáson és 30%-ot a karbantartási költségeken.

Az elektromos autók valóban tisztábban üzemelnek?

A legfontosabb tényező, hogy az elektromos autónak nincs helyi szintű szén-dioxid kibocsátása. A másik fontos dolog, hogy  az akkumulátor előállítása során keletkező szén-dioxid többlet már 2 év alatt megtérülhet. Ráadásul az akkumulátorotok élettartamát növelő  megoldások fejlesztése folyamatosan zajlik.


Tehát ha mindent figyelembe veszünk, akkor középtávon az elektromos autó valóban tisztább megoldást nyújtanak.