Bruttó kezdőár:
14‍ ‍020‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Peugeot e2008-ről.

FEDEZZE FEL!

Fedezze fel az új Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.

Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával: 

  • Az elektromos modellel élvezheti a csendes suhanás élményét CO2 kibocsátás nélkül. Ráadásul - bizonyos országokban - bemehet forgalomcsillapított területekre is.
  • A modern benzines és dízel modellek esetén nagyteljesítményű és hatékony Euro 6i motorok közül válasazthat, amelyek mindegyikét Stop&Start funkcióval láttuk el. 

SZÍVHEZ SZÓL

Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. A modell jellegzetes elemei az expresszív orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. A különleges világítótestek, az aerodinamikai betéttel ellátott, 18” könnyűfém felnik, a vízszintes motorháztető, a fényes fekete ablakszegélyeki és a Black Diamond tető pedig a modell sportos jellegét erősítik.

I-COCKPIT®

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan kialakított 3D PEUGEOT i-Cockpit® 3D jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőt és személyre szabható 3D digitális műszeregységet kínál. Az intelligens technológiák mellett, a szabad kezes nyitás és indítás funkció is rendelkezésre áll: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle.

REAKCIÓK

    A 3D digitális műszeregységi közvetlenül a vezető látóterében, az előre programozott fontossági sorrendnek megfelelően két szinten jeleníti meg az információkat (pl. navigációs rendszer, vezetéssegítő funkciók stb.). A legfontosabb adatokat (pl. sebesség, biztonsági figyelmeztetések) a figyelemfelkeltés és a gyorsabb reakció érdekében hologramszerűen vetíti ki