Bruttó kezdőár:
10‍ ‍290‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Peugeot e208-ról.

MEGJELENÉS

Az új PEUGEOT 208 alacsony építésű sportos karosszériája a hosszú motorháztetővel és érzékien ívelt formáival vonzza a tekintetet. A Black Diamond tető, a fényes fekete kerékjárati ívek és ablakszegélyek, valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsák még inkább kiemelik az autó letisztult, áramvonalas sziluettjét.

BELSŐ TÉR

A futurista kinézetű, holografikus 3D képernyőt magában foglaló digitális műszeregység szemmagasságban helyezkedik el. A gépjárművel és a vezetéssel kapcsolatos információk fontosságuk vagy sürgősségük függvényében (biztonság, vezetéssegítő rendszerek, navigáció) könnyen értelmezhető módon, két szinten kerülnek megjelenítésre.

TECHNOLÓGIA

Az új városi PEUGEOT 208-ban számos okos vezetéstámogató és parkolássegítő funkció szolgálja a vezető igényeit. Az új PEUGEOT Drive Assist Plusi rendszer a beépített radarok és kamerák révén már az intelligens félautonóm vezetés előhírnöke.

ELEKTROMOS MOTORRAL IS

    Élvezze a teljes csöndi és kényelem mellett az intenzív vezetési élményt, mely a 100 kW-os (136 LE) motornak, azonnal rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak és a 340 km WLTP / 450 km NEDC hatótávolságnak köszönhető.