Kedvezményes bruttó kezdőár:
19‍ ‍317‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Peugeot eTraveller-ről.

NYUGALOM

Útjai még egyszerűbbek lesznek a 3D navigációnak köszönhetően. A rendszerhez elérhetőek a PEUGEOT online szolgáltatásai, mint az elő forgalmi adatokon alapuló navigáció és a traffipax szolgáltatás, melyeket a TomTom szolgáltati. A 7" képernyőn elérhető az Apple CarPlayTM  és az Android Auto, melyek segítségével elérheti kedvenc okostelefonos alkalmazásait.

BIZTONSÁG

A PEUGEOT Traveller kisbuszhoz opcióként újgenerációs Grip control®i rendelhető, mely kipörgésgátló rendszerének köszönhetően javítja a meghajtást.  Hó, terep, homok, kikapcsolt vagy standard ESP üzemmód... A műszerfalon elhelyezett forgókapcsolóval a vezető kiválaszthatja az adott úttípusnak leginkább megfelelő meghajtást. Teljes nyugalomban nekivághat a világnak!

KÉNYELEM

A háromféle hosszal rendelhető PEUGEOT Traveller 5, 7 vagy 8 férőhelyet biztosít. A modell könnyedén alkalmazkodik a legkülönbözőbb igényekhez. A második és a harmadik sorban utazók egymástól független, 2/3 - 1/3 arányban osztotti, csúsztatható üléspadoni foglalhatnak helyet. A hátsó utastér ezáltal könnyen átalakítható és praktikus. Ezt tovább fokozza, hogy az ülések kivehetőek.

ELEKTROMOS

    Egyszerre könnyű vezetni a városban és biztonságos, erőteljes az úton. A PEUGEOT e-Traveller egy 100 kW (136LE) teljesítményű elektromos motorral készül, mely 260 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomatékot biztosít. A kormány mögött pedig nincs más dolga, mint élvezni az egyenletes, csendes és mégis dinamikus vezetés élményét.