Kedvezményes bruttó kezdőár:
10‍ ‍618‍ ‍400 Ft

Tudnivalók az új Peugeot Traveller-ről.

NYUGALOM

Útjai még egyszerűbbek lesznek a 3D navigációnak köszönhetően. A rendszerhez elérhetőek a PEUGEOT online szolgáltatásai, mint az elő forgalmi adatokon alapuló navigáció és a traffipax szolgáltatás, melyeket a TomTom szolgáltati. A 7" képernyőn elérhető az Apple CarPlayTM  és az Android Auto, melyek segítségével elérheti kedvenc okostelefonos alkalmazásait.

HEAD UP DISPLAY

A head-up displayi a vezetés szempontjából fontos információkat (például sebesség, sebességhatároló/tempomat jelzései, követési távolság) a vezető látómezejébe, a műszerfalból felnyíló lemezre vetíti.

KÉNYELEM

A háromféle hosszal rendelhető PEUGEOT Traveller 5, 7 vagy 8 férőhelyet biztosít. A modell könnyedén alkalmazkodik a legkülönbözőbb igényekhez. A második és a harmadik sorban utazók egymástól független, 2/3 - 1/3 arányban osztotti, csúsztatható üléspadoni foglalhatnak helyet. A hátsó utastér ezáltal könnyen átalakítható és praktikus. Ezt tovább fokozza, hogy az ülések kivehetőek.

BLUE HDI

Fedezze fel a  95-180 lóerős BlueHDi dízelmotorok és az új EAT8 automatikus sebességváltó nyújtotta kiváló vezetési kényelmet. A BlueHDi család előnye, hogy a teljesítmény mellett, a szegmens egyik legjobb eredményét biztosítja fogyasztás és károsanyag-kibocsátás terén.