Bruttó kezdőár:
19‍ ‍330‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Peugeot 508 SW hybrid-ről.

FORRADALMI

Erőtől duzzadó külsejével, feszes vonalaival és különleges hűtőmaszkjával az új PEUGEOT 508 SW egyszerre elegáns és modern, tágas és sportos autó benyomását kelti. Hátul a két krómozott kipufogóvég tovább erősíti a sportos jelleget, a vízszintesen futó fényes fekete sáv pedig különleges full LED-es 3D fényszórókat foglal magában.

I-COCKPIT®

Az új PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhelye kompakt kormányával, magasra helyezett, személyre szabható digitális műszeregységével és 10” kapacitív típusú HD érintőképernyőjével az ergonomikus kiképzés mellett kivételesen intenzív vezetési élményt garantál.

MEGOLDÁSOK

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben gazdag új PEUGEOT 508 SW kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszerei is megtalálhatók, melyek amellett, hogy növelik a biztonságot, a parkolási manőverek során is jó szolgálatot tesznek, és segítenek a környezet és az útviszonyok jobb feltérképezésében.

ÉLMÉNYEK

    Adja át magát a vezetés örömének!
    A pontosan reagáló, könnyen kormányozható és az elektronikusan vezérelt felfüggesztési jóvoltából kiváló úttartással rendelkező új PEUGEOT 508 a vezetés újfajta élményével és a korlátlan szabadság érzésével ajándékozza meg.

    Peugeot 508 SW külső design