508 Peugeot Sport Engineered

Bruttó kezdőár:
27‍ ‍750‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Peugeot 508 Sport Engineered-ről.

DESIGN

A kiváló hatásfokú szépség.
Az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW erőt sugárzó, lenyűgöző kiállását a modern stíluselemeknek köszönheti, mint az egyedi 20 colos keréktárcsákhoz optimalizált lökhárítók és a szélesebb nyomtáv,  melyek még inkább kihangsúlyozzák az autó teljesítményét.
Az új, ikonikus fekete hűtőmaszk lebegő lamelláival, függőleges légterelő elemeivel és egyéb aerodinamikai jellemzőivel kihangsúlyozza a modellpáros génjeibe kódolt dinamizmust.
A letisztult körvonalak lendületes ívét az új, exkluzív Selenium-szürke karosszériaszín teszi még erőteljesebbé; ezt a finom gyöngyház hatású fényezést dinamikus Kryptonite színű kontrasztelemek emelik ki.

VEZETÉSI ÉLMÉNY

Élvezze egyszerre a Hibridek sokoldalúságát és a nagyteljesítményű motor hatékonyságát! 

A két villanymotor és a belső égésű motor által együttesen leadottt 360 lóerős összteljesítmény, az 520 Nm legnagyobb forgatónyomaték és az összkerékhajtás révén az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW optimális erőátvitelt és lenyűgöző gyorsítóképességet biztosít.

A kiemelkedő teljesítményhez a hibridekre jellemző előnyök társulnak, a takarékosságtól kezdve az Elektromos üzemmódban rendelkezésre álló 42 kilométeres hatótávolságig (WLTPi).

KÉNYELMESEN

Az elöl és hátul elhelyezett HD kamerák biztonságos manőverezést tesznek lehetővé.
A vezető az érintőképernyőn jelenítheti meg az autó előtti vagy mögötti terület képét, vagy a jármű környezetének madártávlati, 360°-os nézetét. Éjszaka és korlátozott látási viszonyok között is optimális menetbiztonságot nyújt az éjjel látó rendszer infravörös kamerája, amely képes észlelni a jármű előtti gyalogosokat és állatokat. A kép a műszeregységben, a vezető látóterében jelenik meg, a veszélyhelyzetre hangjelzés is figyelmeztet.

TELJESÍTMÉNY

  A sportfutóművel, 20 colos keréktárcsákkal, nagyteljesítményű fékrendszerrel szerelt, kiemelkedő teljesítmény-kifejtésre hangolt belső égésű és villanymotorokkal felvértezett, új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW modellek kiemelkedő teljesítményre képeseki:

  • 0 - 100 km/óra gyorsulás 5,2 mp
  • 80 -120 km/óra gyorsulás 3 mp
  • 1000 méter állórajttal 24,5 mp
  • Végsebesség (korlátozott) 250 km/óra, ahol engedélyezett
  • Összteljesítmény 360 LE, rendszernyomaték 520 Nm.

  /image/23/4/peugeot-508perfo-2009rc-011.731234.jpg