Bruttó kezdőár:
12‍ ‍310‍ ‍000 Ft

8

új autó

induló ár: 12‍ ‍090‍ ‍850 Ft*

AZ ÉV AJÁNLATA: 5008 SUV MOST AKÁR 2,5 MILLIÓ FT KEDVEZMÉNNYEL!

Ne várjon tovább az év ajánlatára, hiszen máris megérkezett! Az új Peugeot 5008 most kiemelt kedvezménnyel, rövid szállítási határidővel elérhető! Akciós finanszírozásunk alacsony havidíjjal és kedvező THM-mel könnyíti meg a döntést, az 5 év / 100.000 Km kiterjesztett garancia pedig a gondtalan autózás örömét garantálja.

Tudnivalók az új Peugeot 5008 SUV-ról.

VONALAK

Az új PEUGEOT 5008 SUV modern sziluettje első pillantásra rabul ejt. A sportos megjelenésű, megemelt karosszéria, az elegáns felnikkel ellátott nagy kerekek, a jármű profilját uraló krómdíszítés, az alumínium tetőrudak és a Fekete Gyémánt (Black Diamond) tető rafinált módon hangsúlyozza a jármű impozáns méreteit.

HATÉKONY

Az új PEUGEOT 5008 SUV optimalizált felépítésének egyik legfontosabb hozadéka a tömeg terén elért áttörés (95 kg-ot sikerült lefaragni a modell súlyából). De ez még nem minden: az áramvonalas formaterv, valamint a karosszéria méretének optimalizálása kitűnő légellenállást eredményezett, ami a kategória egyik legjobbja.

ÉLMÉNYEK

Az új Peugeot i-Cockpit® high-tech világa a jövőbe repíti. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoport, a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyő, a puha színbőr borítású kompakt kormánykerékbe épített kezelőszervek, csakúgy mint a kormányról is vezérelhető automata sebességváltó, teljesen magától értetődő, mégis intenzív vezetési élményt biztosít..

VÁLTÓ

A EAT8 váltó az automata váltók csúcskategóriáját képviseli. EAT8 automata sebességváltóval is társítható hatékony motorjainak, optimális tömegének és rendkívül kicsi fordulókörének köszönhetően az új PEUGEOT 5008 SUV élénk, gyors és precíz érzetekkel szolgál és élvezetes vezetést kínál.