AZ ÉV AJÁNLATA: 3008 SUV MOST AKÁR 2,5 MILLIÓ FT KEDVEZMÉNNYEL!

Ne várjon tovább az év ajánlatára, hiszen máris megérkezett! Az új Peugeot 3008 most kiemelt kedvezménnyel, rövid szállítási határidővel elérhető! Akciós finanszírozásunk alacsony havidíjjal és kedvező THM-mel könnyíti meg a döntést, az 5 év / 100.000 Km kiterjesztett garancia pedig a gondtalan autózás örömét garantálja.

Tudnivalók az új Peugeot 3008 SUV-ról.

Peugeot 3008 külső design

PRÉMIUM

Új Peugeot 3008 Premium Edition speciális széria most 400.000 Ft ajándék felszereltséggel. Élvezze az ajándék felszereltség nyújtotta kényelmet és biztonságot most felár nélkül!

A Premium Edition csomag elemei:

  • Első és hátsó parkolóradar
  • Tolatókamera
  • Elektromosan behajtható tükrök és LED-es fogadófény
  • Mirror Screen funkció
  • Fűthető első ülések

Peugeot 3008 külső design

MIRROR SCREEN

Az új PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhelye kompakt kormányával, magasra helyezett, személyre szabható digitális műszeregységével és 10” kapacitív típusú HD érintőképernyőjével az ergonomikus kiképzés mellett kivételesen intenzív vezetési élményt garantál.

Peugeot 3008 külső design

ÉLŐ NAVI

A Peugeot Connect segítségével előfizethet online szolgáltatásainkhoz, melyet a TomTom nyújt. A csomag része többek között a valós idejű forgalmi adatokon nyugvó navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak és az időjárás előrejelzés is.

Peugeot 3008 külső design

KIFINOMULT

    A továbbfejlesztett csúcskategóriás vezetőhelynek, az ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a PEUGEOT 3008 SUV-ot egyszerű és ösztönös vezetés, valamint fokozott kényelem és biztonság jellemzik.

    Peugeot 3008 külső design